Close

Общи условия за участие в играта „ Вдъхновяващи пътувания за безценни моменти "

+

Обща информация:

Общи условия за участие в играта „Вдъхновяващи пътувания за безценни моменти“

Описание:

Общи условия за участие и защита на лични данни в играта „Вдъхновяващи пътувания за безценни моменти“

1. Предмет и общи понятия:

1.1. Тези Общи условия (наричани за краткост „Условия”) определят механизма на играта „Вдъхновяващи и безценни моменти и уреждат взаимоотношенията, които възникват във връзка с участието в нея между Туристическа агенция „Пуерто ООД” (наричана за краткост „Агенцията”) и физическите лица, които участват в играта „Вдъхновяващи пътувания за безценни моменти“.

1.2. Играта „Вдъхновяващи пътувания за безценни моменти“. (наричана за краткост „Играта”) е маркетингов инструмент за популяризиране предлаганите услуги на Агенцията и за повишаване на активността в официалната й Facebook страница на адрес www.facebook.com/Puerto.

1.3. Условията се разпространяват на Фейсбук страницата на Агенцията www.facebook.com/Puerto, като с това се считат достъпни до Участниците в Играта.

1.4. Играта „Вдъхновяващи пътувания за безценни моменти“ се провежда от 15.05.2019 г. до 26.05.2019 г., включително.

1.5. Играта се организира на територията на Република България и нейното участие не е обвързано с продажба на продукт и/или услуга.

1.6. Facebook не взема участие в организирането и провеждането на Играта.

2. Включване в Играта:

2.1. Участник в Играта (наричан за краткост „Участник”) може да бъде само физическо лице, навършило 18 години. Участниците се включват в Играта, като харесват фейсбук страницата на агенцията и споделят поста с Играта на стената си в период до 26.05.2019г. Участници, които вече са последователи на фейсбук страницата трябва да споделят поста с Играта на стената си и да оставят коментар с отговор на въпроса под него “ Къде предпочиташ да се насладиш на лятото – в страната или чужбина“. С извършване на посоченото действие Участниците се съгласяват с настоящите правила и условия за участие в нея.

2.2. Организаторите на Играта имат право да изключват коментари, които съдържат обида, основана на подвеждащо и дискриминационно поведение, клевети, нарушаване на търговски и авторски права, промотиране на продукти или услуги, спамове и препратки към линкове незасягащи насточщата Игра.

3. Награда от Играта и условия за разпределянето им:

3.1. След финала на Играта ще бъде раздадена следната награда:

Почивка за двама в HOTEL TROIA TUSAN ЧАНАККАЛЕ

Наградата почивка за двама в Чанаккале включва:

5 нощувки със закуски и вечери в Чанаккале – Hotel Troia Tusan 4*

Наградата не включва:

*Разходи от личен характер
*Допълнителни посещения и нощувки
*Транспорт

3.2. Наградите не могат да бъдат разменяни за паричната им или каквато и да е друга равностойност.

3.3. Участниците се включат в Играта, в периода между 15.05.2019 г. до 26.05.2019 г., включително.

3.4. Печелившият Участник ще бъде изтеглен в срок от 5 дни след приключване на играта чрез теглене на томбола на ротационен принцип.

3.5. Печелившият Участник ще бъде обявен на Фейсбук страницата на Туристическата Агенция www.facebook.com/Puerto. Представител на Туристическата Агенция ще се свърже печелившият Участник в срок от 7 (седем) календарни дни след обявяването му, чрез изпращане на лично съобщение във Фейсбук, на което той трябва да предостави информация, съдържаща: име, презиме и фамилно име, адрес за доставка на наградата и телефонен номер за контакт. Наградата може да бъде използвана в срок до 30.09.2019г.

3.6. Наградата ще бъде предоставена под формата на ваучер, валиден до 1 месец от връчването. Ваучерът ще бъде доставен от куриер на посочен адрес от печелившия участник.

3.7. В разпределянето на наградите в Играта не могат да вземат участие служители на „Пуерто ООД”, техните роднини, както и свързани лица.

4. Допълнителни разпоредби:

4.1. Настоящите Условия са в сила по отношение единствено на описаната в тях Игра с награди и се прилагат за периода на нейното действие. Всякакви други промоции, организирани от „Пуерто ООД“ ще се регламентират от отделни Общи условия. След изтичане на срока на Играта настоящите Условия прекратяват своето действие.

4.2. Агенцията има право, по своя преценка, да прекрати Играта по всяко време, в случай че настъпят обстоятелства, които не зависят от нея, възпрепятстват нейното провеждане и не могат да бъдат отстранени от Агенцията.

4.3. С участието си в Играта на Facebook страницата на „Пуерто ООД” (www.facebook.com/Puerto) всеки Участник (име на Facebook профил) приема настоящите Правила декларират, че са запознати с „Информацията за защита на личните данни“

4.4. Агенцията има право по всяко време да измени и допълни настоящите Правила, като същите влизат в сила от момента на публикуването им на Официалната Facebook страница на „Пуерто ООД”.

Имате Запитване?

Нашите Контакти?

PUERTO - Vacations to enjoy

България, гр. София 1000, ул.Цар Асен I, № 52, ет. партер, ап.2

моб:+359888177802: тел:+35924278787

info@puerto.bg

viber:+359879996690

Остави Коментар:

ИЗПРАТИ

Вижте още: